Olet täällä

Luonnonvara-ala

Maaseutu tarjoaa työtä osaajille! Maa- ja hevostalous ovat perinteikkäitä, mutta nykyaikaisia ja nopeasti kehittyviä aloja. Alat tarjoavat monipuolisia tehtäviä elintarvikkeiden alkutuotannon ja hevostalouden asiantuntijoille sekä maaseudun kehittäjille. Savoniassa voit kouluttautua maaseutuelinkeinojen asiantuntijaksi ja kehittäjäksi. Työ on käytännönläheistä, monipuolista, mielenkiintoista ja vahvasti tulevaisuuteen suuntautuvaa. Tutkintonimikkeenäsi on Agrologi (AMK) tai Agrologi (ylempi AMK). Haussa oleviin koulutuksiin voit tutustua Hakijalle-osiossa.

Savonian maaseutuelinkeinojen koulutuksessa opit monipuolisesti yrittäjyydestä, kotieläimistä, viljelykasveista, maatalousteknologiasta, elintarviketuotannosta ja maaseutuympäristöstä. Kaikissa opinnoissa korostuvat tiiviit kontaktit yrityksiin sekä paikalliset, alueelliset, valtakunnalliset ja kansainväliset näkökulmat.

Agrologi on käytännön asiantuntija ja alan kehittäjä. Agrologit työskentelevät yrittäjinä, neuvojina, kaupan ja rahoituksen alalla, hallinnossa, opettajina ja hankkeissa. Agrologiksi kouluttautumalla pääset tekemään työtä kiinnostavien aiheiden parissa! Alla olevan videon kautta voit tutustua alan koulutukseen, samoin kuin agrologiopiskelijoidemme Meijän Luvalla -lehteä lukemalla. Klikkaa ja lue Meijän Luvalla lehteä: 2019, 2017, Juhlajulkaisu 2015, 2015, 2013, 2012, 2011.

Lue lisää luonnonvara-alan hankkeista ja lyhytkoulutuksista vastuullisen ruokatuotannon sivuilta!

 

Löydät meidät myös Facebookista Agrologiksi Savoniassa ja 
Instagramista @savonia_agrologi

#AgrologiksiSavoniassa -videosarja - katso ja tutustu opiskelijoidemme arkeen!

 

 

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube