Olet täällä

Kansainvälisyys Savoniassa

Kansainvälisyys on osa ammattikorkeakoulun toimintaa, ja sen myötä Savonialla on merkittävä rooli alueen ja elinkeinoelämän kansainvälistymisen ja kansainvälisen osaamisen vahvistajana. Savonialla on ulkomaisia korkeakoulukumppaneita yli 30 maassa, ja aktiivinen opiskelija- ja asiantuntijavaihto on ammattikorkeakoulun arkipäivää, kuten myös kansainvälisissä korkeakoulujen yhteistyöprojekteissa toimiminen. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa Savoniassa on kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita jopa 20 maasta.

Yhteistyö ulottuu Pohjoismaiden ja EU-maiden lisäksi Venäjälle, Aasiaan, Yhdysvaltoihin sekä Afrikkaan. Olemme mukana mm. Erasmus+-, First+-, Nordplus ja North2north -ohjelmissa.

Kansainväliset palvelut

international@savonia.fi
puh. 044 785 7004

Kansainvälisten asioiden päällikkö
Virpi Laukkanen
puh. 044 785 6018

Kansainvälisten asioiden suunnittelija
(Erasmus+ institutional coordinator, FIRST- ja north2north-koordinaattori)
Solja Ryhanen
puh. 044 785 6019

Kansainvälisten asioiden suunnittelija
Soile Takkunen
puh. 044 785 6298

Opiskelijaliikkuvuus

mobility@savonia.fi
puh. +358 44 785 7003

Koulutusalojen kv-yhdyshenkilöt

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube