Olet täällä

Varkauden kampus

 

Savonian Varkauden koulutukset

Savoniassa voit opiskella monipuolisesti eri alojen opintoja monimuotototeutuksena, riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Monimuotototeutusten lähipäiviin voi tarvittaessa osallistua myös Varkauden kampuksella. Päivätoteutuksena kampuksella järjestetään energiatekniikan insinöörikoulutusta, jolla on vahvat siteet alueen elinkeinoelämään. Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia alueen yritysten tarpeisiin.

AMK-tutkinnot:

  • Energiatekniikan insinöörikoulutus, päivä- ja monimuototeutus Varkauden kampuksella
  • Muut tekniikan alan monimuotokoulutukset
  • Liiketalouden monimuotokoulutukset
  • Luonnonvara-alan monimuotokoulutukset
  • Kulttuurialan monimuotokoulutukset
  • Sosiaali- ja terveysalan monimuotokoulutukset
  • Matkailu- ja ravitsemisalan monimuotokoulutukset

Koulutukset ovat haussa keväisin ja syksyisin, ja opinnot alkavat tammi- ja elokuussa. Tarjonta vaihtelee hieman vuosittain, ajankohtaisen listauksen löydät Hakijalle-osiosta

Polkuopinnot

AMK-tutkinto-opiskelijaksi voit hakeutua myös polkuopintojen kautta. Tällöin suoritat ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijaryhmän mukana, ja suoritettuasi riittävän määrän opintoja voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Savoniaan. Tammikuussa 2020 Varkaudessa  aloitti mm. sosionomin opinnot polkuopintoina. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja sopii hyvin mm. töiden oheen. Elokuussa 2020 haussa on Varkauden kampuksella toteutettavat sairaanhoitajan polkuopinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Savonia tarjoaa ylempiä AMK-tutkintoja kaikilla kuudella koulutusalallaan. Kaikki ylemmät AMK-tutkinnot suoritetaan monimuotoisina, ja niiden lähipäiviin voi tarvittaessa osallistua myös Varkauden kampuksella. Energiatekniikan ylempi AMK-tutkinto käynnistyi ensimmäisen kerran vuoden 2020 alussa, ja sitä koordinoidaan Varkauden kampukselta, jossa myös lähipäivät toteutetaan. Koulutus tulee seuraavan kerran hakuun syksyllä 2020, opinnot alkavat tammikuussa 2021.

Laaja tarjonta muuta koulutusta

Varkauden alueella on mahdollisuus hyödyntää myös avoimen ammattikorkeakoulun sekä täydennyskoulutuksen monipuolisia mahdollisuuksia. 

Tutkimuskeskus tukemassa koulutusta ja TK-toimintaa

Varkauden kampusalueella on myös Savonian nykyaikainen energiatekniikan tutkimuskeskus. Keskus tukee niin opiskelijoiden oppimista kuin myös yritysten tutkimus- ja kehittämistoimintaa. 

 

Yhteystiedot:

Postiosoite: PL 1000, 78211 VARKAUS
Käyntiosoite: Opiskelijankatu 3, 78210 VARKAUS
puh. 044 785 7007

Hae henkilökunnan yhteystiedot »

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube