Olet täällä

Tietoa englanninkielisten koulutusten valintakokeista

Koronavirus on aiheuttanut suomalaisille korkeakouluille useita rajoituksia, jotka vaikuttavat tammikuussa 2020 haussa olleiden englanninkielisten AMK-koulutusten valintakokeisiin. Savoniassa tämä koskee Bachelor’s Degree Programmes in Business and Administration ja Bachelor’s Degree Programmes in Technology –koulutuksia. Näiden koulutusten valintakokeita ei järjestetä 1. Ja 2. päivä huhtikuuta, kuten alunperin oli tarkoitus.

Ammattikorkeakoulut etsivät parhaillaan yhteistyössä uusia ratkaisuja valintakokeiden järjestämiseksi. Uudet suunnitelmat julkaistaan perjantaina 27. maaliskuuta. Tieto uusista suunnitelmista toimitetaan hakijoille sähköpostitse, ja julkaistaan ammattikorkeakoulujen verkkosivuilla

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube