Olet täällä

Tapahtumat

Aika:
12/11/2018 - 14:30
Hinta:
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.
Paikka:
Savonia-amk, Microkadun ja Opistotien kampukset sekä Niiralan koulu
Yhteys:
Pirjo Venhovaara, pirjo.venhovaara@savonia.fi
Tiedot:

Tule koulupäivän päätteeksi tutustumaan Savonian jatko-opiskelumahdollisuuksiin. Sinun tulevaisuutesi! –tapahtuma on kohdennettu ammatillisessa koulutuksessa ja lukiossa toista vuotta opiskeleville. Valitse sinua kiinnostava jatko-opintointro!

Aika:
21/11/2018 - 08:30
Paikka:
Technopolis, Giga-tila, Microkatu 1, Kuopio
Yhteys:
Terhi Rahkonen, Kuopion alueen projektivastaava, puh. 044 785 6328
Tiedot:

Hukkuuko yrityksesi muoviin? Minne yrityksiin kertyvää muovia kannattaisi toimittaa? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja muovista osana Suomen kiertotaloutta sekä keskustelemaan muovin hyötykäyttö- ja kierrätysmahdollisuuksista yrityksissä. 

Aika:
22/11/2018 - 09:30
Hinta:
150 € + alv 24% / osallistuja
Paikka:
Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, Kuopio
Yhteys:
Suvi Räisänen, 044 785 6420, suvi.raisanen@savonia.fi
Tiedot:

Kivun teemalla järjestettävät päivät ovat Itä-Suomen ainoa ja merkittävin verkostoitumis- ja koulutustapahtuma tänä vuonna. Kouluttajina toimivat kivun hoidosta väitelleet huippuasiantuntijat Petteri Koho ja Tapio Ojala, jotka teoriaopetuksen lisäksi lisäävät kurssilaisen ymmärrystä kipupotilaan fysioterapiassa erilaisten käytännön esimerkkien kautta. Katso ohjelma ja tule mukaan!

Aika:
27/11/2018 - 11:30
Hinta:
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.
Paikka:
Technopolis Kuopio, Seminaaritila GIGA, Microkatu 1
Tiedot:

Tervetuloa Ruotsin ja Tanskan markkinainfoon! Tilaisuudessa esitellään Ruotsin ja Tanskan markkinamahdollisuuksia elintarvike-, terveys/hyvinvointi- ja teknologia-alan yrityksille.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube