Olet täällä

Sydän, savusauna ja tinder - tutustu Savilahden uuden kampuksen suunnittelupäivien ideoihin

Savonia-ammattikorkeakoulun uusi Savilahti-kampus avaa ovensa vuonna 2020. Savon koulutuskuntayhtymä muuttaa perässä Technopoliksen yhteyteen vuonna 2022.

Aikaa vielä on, mutta ainutlaatuisen oppimis- ja työympäristön suunnittelutyö etenee jo vauhdilla. Suunnitteluun haettiin unelmia ja oivalluksia Savilahden Charretessa, suunnittelupäivissä, joihin osallistui niin opiskelijoita, henkilökuntaa kuin yritystenkin edustajia.

Päivien aikana luotiin 1 004 ideaa, tunnistettiin 254 haastetta ja ideoitiin uusia palveluja kampukselle. Miltä kuulostaisivat Savilahti Tinder, palvelukatu, showroom, digiajan savusauna ja Savilahden kampuksen sydän?

Tutustu raporttiin ja katso, millainen visio Savilahden oppilaitosten, tutkimuslaitosten ja yritysten yhteisen kampuksen kehittämiseksi luotiin!

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube