Olet täällä

Sotkulla nähdään tanssillisia tekoja

Savonian tanssinopettajaopiskelijoiden koreografioita nähdään Sotkulla huhtikuun lopulla, nyt kymmenettä vuotta peräkkäin. TEOT-illat koostuvat kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden koreografioista, joissa tanssii ensimmäisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoita. Sunnuntain näytöksessä esiintyvät myös koreografin (Maija Mämmi) omat oppilaat Urban Moves -tanssikoulusta.

TEOT tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden omaan vapaaseen luovaan prosessiin, joka on osa heidän ammatillista kasvuaan ja kehitystään. Ohjaajina ovat toimineet lehtorit Johanna Partio ja Virve Varjos.

Jokainen TEOT-esitys on uniikki kokonaisuus. Tänä vuonna iltoihin mahtuu tanssityylejä baletista katutanssiin ja nykytanssista tanssiteatteriin.  Mukana on myös joka näytöksessä esitettävä tanssivideo, ja torstaina ja sunnuntaina näyttämölle nousee livemuusikoita. Koreografeina ovat tänä vuonna toimineet Eilis Nic Dhonnacha, Fox Marttinen, Maija Mämmi, Miia Rauhala, Piia Lehto ja Saara Kämäri.

Savonian tanssinopettajaopiskelijat vaikuttavat Sotkulla myös lauantaina Saara Kuhasen taiteellisen opinnäytetyön merkeissä. ”MRI” –teoksen teemana on magneettikuvauslaitteen äänen ja kehon liikkeen vuorovaikutus.

TEOT nähdään Sotkulla (Suokatu 42/2) to 23.4. ja pe 24.4. klo 19 sekä su 26.4. klo 17. Esitettävät koreografiat vaihtelevat.  ”MRI” nähdään Sotkulla la 25.4. klo 18. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Lisätiedot: tanssikoulutuksen vastaava Eeri Pihlajakari, puh. 044 785 7411 tai eeri.pihlajakari@savonia.fi

Kuva: Hanna Saastamoinen

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube