Olet täällä

Sinun tulevaisuutesi –kampustapahtuma Iisalmessa

Ajankohta: 
Maanantai, 25 marraskuu, 2019 - 09:00
Sijainti: 
Savonian Iisalmen kampus, Haukisaarentie 2, Iisalmi
Yhteystiedot: 
Katja Valtanen, katja.valtanen(at)savonia.fi

Sinun tulevaisuutesi! –tapahtuma on kohdennettu ammatillisessa koulutuksessa ja lukiossa opiskeleville. Tule tutustumaan Savonian jatko-opiskelumahdollisuuksiin.

Koulutusalojen esittelypisteet ovat liikuntasalissa klo 9-15.00 välisenä aikana non-stoppina. Lisäksi järjestämme Iisalmen kampuksen alakohtaiset oppilaitoksen tutustumiskierrokset klo 10.30 ja 13.00 (sairaanhoito-, sosionomi-, agrologi- ja koneinsinöörikierrokset).

Katso esite >>

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.11. mennessä sähköisesti >>

Sinustako sairaan hyvä hoitaja? | Terveysala

Hoitamista, sairauksien ehkäisemistä, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sairaalassa ja sen ulkopuolella. Ala on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille.

Vauvasta vaariin – elämän koko kirjo | Sosiaaliala

Haluatko tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa ja kouluttautua ihmisten arkielämän tukijaksi ja toiminnankehittäjäksi. Sinulla on luovaa osaamista ja neuvokkuutta, jota tarvitaan asiakkaan ja asiakasryhmien hyvinvoinnin edellytysten luomiseksi.

Maaseutuammatti? Agrologi! | Luonnonvara-ala

Luonnonvara-ala on toimialana uudistuva ja alalla on tarvetta monenlaisille osaajille. Perusmaatalous teknistyy ja tuotantorakenne kehittyy kohti suurempia yksiköitä. Samaan aikaan maaseudun elinkeinorakenne monipuolistuu ja yrittäjyyteen erikoistuvalle on tarjolla perinteisiä ja uusia mahdollisuuksia. Tule kuulolle!

Koneet kunnossa ja tehot tapissa! | Tekniikan ala: Konetekniikka, Mechanical Engineering

Konealaa ja konetekniikkaa tarvitaan fyysisten tuotteiden tuotekehityksessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Haluatko jatko-opintojen jälkeen toimia koneinsinöörinä joka osaa konealan perustietojen ja –taitojen lisäksi suunnitella ja kehittää moniteknisiä tuotteita, tuotantoa ja tuotantoteknisiä ratkaisuja sekä toimia asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Ala on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille.

Ilmoittaudu tapahtumaan 18.11. mennessä sähköisesti >> 

Bussikuljetus tapahtumaan

Savonia tarjoaa viidelle nopeimmalle opiskelijaryhmälle (Iisalmen kaupungin ulkopuolelta tulevalle, min 20 hlö) maksuttoman bussikuljetuksen tapahtumaan. Jos haluat ryhmällesi kuljetuksen, ilmoita siitä meille viimeistään ma 11.11.2019 lähettämällä viesti matkapalvelut@savonia.fi Viestin otsikon alkuun teksti "Opobussi 25.11.2019". Kerro viestissä oppilaitoksenne / organisaationne nimi sekä yhteyshenkilö. Saat matkapalveluilta vastausviestissä tarkennettavat tiedot, joiden perusteella tilaamme kuljetuksen.

Ryhmien ruokailu

Tapahtumaan tulevat ryhmät voivat sopia ruokailusta etukäteen Savonian Iisalmen kampuksella sijaitsevan Fazer Food & Co -ravintolan kanssa. Lounas tarjolla klo 10.30-13.00.

Yhteydenotot:
savonia.iisalmi@fazerfoodco.fi, 044 710 9409
https://www.fazerfoodco.fi/

 

Muistathan somettaa! Sinun tulevaisuutesi –tapahtumassa on toivottavaa somettaa ahkerasti. Lisää postaukseesi #SavoniaAMK ja takaat näkyvyyden Savonian someseinällä! 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube