Olet täällä

Savonian vieraskielisiin amk-tutkintoihin hakijoita 31 eri maasta

Haku Savonia-ammattikorkeakoulun vieraskielisiin amk-koulutuksiin päättyi 27.1.2016. Yhteensä 35 aloituspaikkaa tavoitteli lähes 100 hakijaa. Liiketalouden International Business (Bachelor of Business Administration) koulutukseen hakijoita oli 28. Tekniikan alan Mechanical Engineering (Bachelor of Engineering) koulutukseen oli yhteensä 68 hakijaa. Molemmat koulutukset toteutetaan Kuopiossa. Koulutukset käynnistyvät syksyllä 2016.

Hakijoita Savonian vieraskielisiin amk-koulutuksiin oli 31 eri maasta. Eniten hakijoita oli Venäjältä, Pakistanista ja Bangladeshista. Myös Euroopan maista (mm. Espanja, Saksa, Ranska, Britannia, Unkari) oli useita hakijoita. Viime vuoden haussa hakijoita oli 24 eri maasta, joten kiinnostus pohjoissavolaista amk-koulutusta kohtaan on laajentunut.

27.1.2016 päättynyt haku oli suunnattu ulkomaalaisella tutkinnolla hakeville. Suomalaisen tutkinnon suorittaneet voivat hakea yhteishaussa ajalla 16.3.-6.4.2016.

Lisätietoja:
Savonia-ammattikorkeakoulu, Hakijapalvelut
hakijapalvelut@savonia.fi
044 785 5044

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube