Olet täällä

Savonian tutkintomäärä ja opintojen eteneminen voimakkaassa kasvussa

Savonia-ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallitus vahvisti kokouksessaan maanantaina vuoden 2015 tilinpäätöksen ja tasekirjan. Etenkin koulutuksen tulokset olivat kehittyneet voimakkaasti edellisen vuoden tuloksista.  

Ammattikorkeakoulututkintojen määrä vuonna 2015 Savoniassa oli 1199 tutkintoa, jossa oli nousua edellisestä vuodesta 10 %. Koulutuksen jätti kesken vuoden 2015 aikana 18 % vähemmän opiskelijoita kuin edellisenä vuonna.

Opetus- ja kulttuuriministeriön yhtensä tärkeimmistä mittareista ammattikorkeakoulujen koulutuksen tehokkuudesta on opintojen eteneminen, eli miten suuri osa opiskelijoista suorittaa lukuvuoden aikana 55 opintopistettä. Savoniassa 55 op suorittaneiden osuus oli kasvanut edellisvuodesta 17 %.

Lisäksi avoimen ammattikorkeakoulun opintojen määrä kasvoi noin 40 %.

Savonian rehtori Mervi Vidgrén kertoo tulosten kehittymisen syyksi opiskelijoiden ohjauksen pitkäjänteisen kehittämisen.

Lisätietoja:
Esa Viklund
kehittämispäällikkö
044 785 5004

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube