Olet täällä

Savonian terveysala avaa koulutusyhteistyötä Pietariin

Savonian terveysala saa vieraakseen 2.-3.10.2013 Pietarilaisen täydennyskoulutusta järjestävän St Petersburg Post Graduate Schoolin opiskelijaryhmän ( 15 henkilöä). Ryhmä koostuu osastonhoitajista, ylihoitajista ja hoitotyön kouluttajista eri puolilta Venäjää.

Vieraille on järjestetty kahden päivän ohjelma teemalla ensihoito ja akuuttihoitotyö. Ohjelma sisältää tietopaketin ensihoidon järjestämisestä Suomessa, ensihoidon opetuksesta ja simulaatiopedagogiikan käytöstä opetuksessa. Lisäksi ohjelmassa on vierailut Kuopion pelastuslaitokselle ja Kuopion yliopistollisen sairaalaan.

Vastaavasti Savonian sosiaali- ja terveyslana kehittämisen ja johtamisen ylemmän AMK-koulutuksen opiskelijat tekevät vuonna 2014 opintomatkan Pietariin, jonka ohjelman St Petersburgin Post Graduate School heille järjestää.

Jatkossa yhteistyötä tullaan syventämään mm. täydennyskoulutusten opetussuunnitelmien, kouluttajien sekä koulutusten kehittämisessä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube