Olet täällä

Savonian täydennyshaku kiinnosti nuoria

Kesän 2013 täydennyshaussa Savonia-amk:hon hakeneiden nuorten määrä oli selvässä kasvussa. 1.8.2013 päättyneessä täydennyshaussa ensisijaisia hakijoita oli yhteensä lähes 258, kun viime vuonna hakijoita kesän täydennyshaussa oli 78. Täydennyshaussa pystyi hakemaan kuuteen nuorten suomenkieliseen koulutusohjelmaan, joihin jäi tilaa kevään yhteishaun päätyttyä. Opetus alkaa tulevana syksynä. Haussa olevien koulutusohjelmien määrä vaihtelee joka vuosi.

Eniten hakijoita kesän täydennyshaussa oli ympäristöteknologian koulutusohjelmaan, kyseiseen koulutusohjelmaan ensisijaisia hakijoita oli 62. Myös muut tekniikan koulutusohjelmat olivat hakijoiden suosiossa. Iisalmessa järjestettävään maaseutuelinkeinojen koulutusohjelmaan hakijoita täydennyshaussa oli 37, ja Varkaudessa toteutettavaan energiatekniikan koulutusohjelmaan 22.

Kesän haut jatkuvat vielä aikuisten- ja vieraskielisten koulutusohjelmien osalta 9.8. saakka.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube