Olet täällä

Savonian suomen opinnot 2

Suomeen muuttanut, haaveiletko korkeakouluopinnoista? Haluatko hakea opiskelemaan esimerkiksi sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, bioanalyytikoksi tai insinööriksi kevään 2019 yhteishaussa?

Puhut ja kirjoitat suomea perustasolla. Tule oppimaan lisää suomen kieltä, opiskelutekniikkaa ja tietoteknisiä taitoja. Pääset myös tutustumaan työelämään sinua kiinnostavalle alalle. Mavasuomi-koulutus ei maksa sinulle mitään. 

Vai oletko jo B1.1-tasolla ja haluat opiskella edistyneempien opintoja? Sekin onnistuu, koska Savonia tarjoaa B1.2-, B2- ja C1-tasoisia suomen kursseja. Kurssit maksavat 75 euroa / opintojakso. Tai jos suoritat keväällä 2019 vähintään kaksi opintojaksoa, voit maksaa lukukausimaksun 125 euroa.

Katso vaihtoehdot ja tule mukaan!

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube