Olet täällä

Savonian sosionomikoulutukseen hakijaryntäys syksyn yhteishaussa

Syksyn 2015 yhteishaku päättyi tiistaina 22.9.2015. Savonian sosionomikoulutuksen monimuotototeutus järjestetään ensimmäistä kertaa Kuopiossa ja se sai hakijat liikkeelle. Ensisijaisten hakijoiden määrä kolminkertaistui tähän koulutukseen verrattuna viime vuoteen, jolloin koulutus järjestettiin Iisalmen kampuksella.

Yhteensä Savonian 256 aloituspaikkaa tavoitteli lähes 2800 hakijaa. Ensisijaisena hakutoiveenaan Savonian koulutuksen heistä oli laittanut 1255. Näin ollen ensisijaisia hakijoita oli lähes viisi aloituspaikkaa kohden.

Uutena koulutuksena Savoniassa oli ensihoidon johtamisen ylempi amk-koulutus. Tähänkin koulutukseen oli lähes 2,5 ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohden.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube