Olet täällä

Savonian Sankarit ja muut upeat tunnustukset jaettiin - katso kuvat

sh20126

Tupa oli täynnä ja tunnelma katossa, kun rehtori Mervi Vidgrén ja hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diov jakoivat torstaina 24.1.2019 tunnustukset viime vuonna erityisen hyvää työjälkeä tehneille savonialaisille sekä kolme kunniamerkkiä pitkän uran saavutuksista.

Savonian Sankarit -palkinnon saivat sekä Koulutuksen ryhmä että Sosiaali- ja terveysalan TKI-asiantuntijat.

Tunnustuksen kehitysloikasta saivat Rakennusinsinööri- ja rakennusarkkitehti –koulutusten opetushenkilöstö ja tunnustuksen edelläkävijyydestä verkkovalintakokeen kehittäjät.

Kunniamerkin saivat Irma Mikkonen hoitotyön kehittämisestä, Arja Hukkanen taloushallinnon koulutuksen kehittämisestä ja Seppo Pitkänen yritystalouden ja hallinnon koulutuksen kehittämisestä.

Savonian Sankarit

Koulutuksen ryhmä: Sari Mokkila-Karttunen, Pirjo Kinnunen, Maritta Pitkänen, Petri Kainulainen, Jari Linden, Kari Lehtomäki, Harry Dunkel, Pirjo Venhovaara, Marja-Riitta Kivi, Marja Kopeli, Anne Koskela, Esa Viklund (pj).

Perustelut: Koulutuksen ryhmä on tehnyt pitkäjänteistä työtä Savonian useiden tutkinto-ohjelmien viemiseksi valtakunnan kärkeen useilla tuloksellisuusmittareilla mitattuna. Koulutuksen ryhmä on osoittanut esimerkillistä sitoutumista ja tuloksentekokykyä Savonian strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tulosten saavuttaminen on edellyttänyt ryhmän jäseniltä vahvaa pedagogiikkaa ja hyviä johtamisen taitoja viedessään koulutuksen ryhmässä yhteisesti sovitut toimenpiteet käytäntöön yhdessä henkilöstönsä kanssa.

Sosiaali- ja terveysalan TKI-asiantuntijat (avainhenkilöt): Jukka-Pekka Skön, Tiina Arpola, Antti Kotimaa, Paavo Maskulainen, Petteri Jääskeläinen (pj).
 
Perustelut: Sosiaali- ja terveysalan TKI-toiminta on ottanut merkittävän kehitysloikan viimeisen vuoden aikana. Ulkopuolisen rahoituksen määrä on kasvanut ja erittäin voimakas hanketoiminnan kasvu osoittaa esimerkillistä sitoutumista ja asiantuntijuutta. Nyt palkittavilla henkilöillä on ollut avainrooli rahoituslähteiden hankkimisessa, hankkeiden kokoon juoksemisessa ja hankekirjoittamisessa.

Tunnustus kehitysloikasta

Rakennusinsinööri- ja rakennusarkkitehti –koulutusten opetushenkilöstö: Markku Oikarinen, Hannu Haaranen, Arto Puurula, Ville Kuusela, Juha Pakarinen, Mervi Heiskanen, Antti Korpinen, Matti Ylikärppä, Teppo Houtsonen, Matti Mikkonen, Juha Lehtikanto, Kai Auvinen, Antti Kolari, Markku Rusi, Eeva Jauhiainen, Olli Sankilampi, Arto Kittilä, Mikko Laasanen, Jarna Aromaa-Laamanen, Lea Myllylä, Ulla Huttunen-Finta, Ritva Rasimus, Ari Jääskeläinen, Janne Repo, Ilkka Paajanen ja Harry Dunkel, esimies.

Perustelut: Rakennusinsinööri- ja rakennusarkkitehtikoulutukset ovat tehneet merkittävän harppauksen 55 opintopistettä suorittaneet -tuloksellisuusmittarilla mitattuna. Rakennusinsinöörikoulutus on valtakunnan ykkönen ja rakennusarkkitehtikoulutus hienosti toisella sijalla. Erinomainen tulos on edellyttänyt henkilöstöltä vahvaa kehitysotetta ja sitoutumista strategisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Tunnustus edelläkävijyydestä

Verkkovalintakokeen kehittäjät: Kirsi Mäkiniemi, Salla Ruuska, Johanna Komulainen, Marjaana Kellomäki, Anne Koskela, Miisa Ruotsalainen, Katrina Hyvönen, Kerttu Rönkkö, Hannu Viitala, Pauli Verhelä, Ilkka Virolainen, Sirpa Vauhkonen, Merja Vehviläinen, Petteri Muuruvirta, Pentti Mäkelä, Jari Linden, Ari Mikkonen, Eero Holmlund, Kari Lehtomäki.
 
Perustelut: Verkkovalintakokeen uudistaminen onnistui erinomaisesti. Valintakokeen kehittäjät ovat osoittaneet toiminnallaan ennakkoluulottomuutta uusien haasteiden vastaanottamiseen ja edelläkävijyyttä toimintatapojen kehittämiseen. Uudistaminen on edellyttänyt henkilöstöltä innostunutta otetta ja vahvaa asiantuntijuutta kehittämistyössä.

Kunniamerkkien saajat

Irma Mikkonen

Arja Hukkanen

Seppo Pitkänen

Kuvat: Mikko Lappalainen

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube