Olet täällä

Savonian Saara Kemppainen kisaa juhannusneito-tittelistä

Savonian opiskelija Saara Kemppainen

Kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Saara Kemppainen kisaa Savon Sanomien Juhannusneitokisan voitosta. Juhannusneito valitaan juhannusaattona yleisöäänien perusteella. Saaran kilpailunumero on enteellisesti ykkönen!

- Se miksi alun perin hain opiskelemaan liiketaloutta, pohjautui siihen, että unelmani on aina ollut työskennellä finanssialalla. Tähän sain mahdollisuuden oman harjoittelujaksoni kautta, jonka suoritin Pohjois-Savon Osuuspankissa, ja jossa työskentelen vielä tänäkin päivänä asiakasneuvojana.

- Opintojeni tarjoamiin haasteisiin kannatti siis tarttua, sillä ne jos jotkut ovat kasvattaneet minua ihmisenä sekä antaneet unohtumattomia kokemuksia ja vieneet minua lähemmäksi omia unelmiani, Saara kertoo.

Katso Saaran esittelyvideo ja haastattelu oheisesta linkistä, pääset samalla myös äänestämään finalisteja.

Äänestä Saaraa Savon Sanomien nettisivuilla

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube