Olet täällä

Savonian opiskelijat kahmivat menestystä Innovate or Die 2018 -kisassa

Innovate or die -kisassa yritykset antoivat opiskelijoille toimeksiantoja, joita oli aikaa ratkaista 24 tuntia. Yritysten edustajat valitsivat parhaat ratkaisuehdotukset ja jokainen voittajatiimi palkittiin 1 000 eurolla.

Savoniaan kotiutui tämän vuoden kisasta voittajia peräti kolmesta tiimistä. Kaksi kokonaista Savonia-tiimiä sekä yksi tiimi, jossa oli JAMK:n ja Savonian opiskelijoita.

- Osallistuimme viiden hengen joukkueella IOD 2018 –kilpailuun ja voitimme Lehto Groupin antaman toimeksiannon, rakennusarkkitehtiopiskelija Tero Aarni kertoo.

Aarnin kanssa joukkueessa oli toinen rakennusarkkitehtiopiskelijaa Tuukka Pussinen, rakennusinsinööriopiskelija Karri Huikuri ja kaksi liiketalouden opiskelijaa Minna Kaulamo ja Sari Röyti-Sairanen.

Sanoma Lifestylen toimeksiannon voittivat puolestaan Sinituuli Honkanen, Sanna Aho, Mona Hyvärinen ja Ella Hiltunen Savoniasta.

Carunan palkinnon voittivat tekniikan opiskelija Anton Ozerov Savoniasta yhdessä JAMK:n opiskelijoiden Jarkko Patterin ja Antonia Kutschenreuterin kanssa.

Tietolaatikko:

Savonia ja Business Center -hanke lähettivät Himokselle kaksipäiväiseen tapahtumaan 14. - 15. marraskuuta 56 opiskelijaa.

Innovate or die on korkeakouluopiskelijoille suunnattu valtakunnallinen ja poikkitieteellinen innovaatiokilpailu sekä opintokokonaisuus,
jossa eri alojen opiskelijat lähtevät ratkomaan tapahtumaan osallistuvien yritysten liiketoimintaan liittyviä toimeksiantoja.

Innovaatiokilpailun tavoitteena on luoda ja kehittää alustaa innovaatioiden syntymiselle ja tuoda korkeakouluopiskelua lähemmäs
yritysmaailmaa. Innovaatiokilpailua on järjestetty vuosittain vuodesta 2013 lähtien.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube