Olet täällä

Savonian opiskelijapalvelut mukana Parasta Palvelua -kisassa

Savonian opiskelijapalvelutiimi istumassa ringissä lattialla

Savonian asiantunteva, iloinen ja tehokas opiskelijapalvelutiimi on mukana Kuopion kauppakamarin ja kumppaneiden järjestämässä Parasta Palvelua –kisassa! Äänestys on käynnissä ja päättyy 27.10.2019.

Äänestä >>     Savonian opiskelijapalvelut on sijoitettu osioon ”Pankki, vakuutus ja yrityspalvelut”.

Miksi äänestää opiskelijapalveluita? Tässä muutama hyvä syy:

  • Savonian opiskelijapalvelutiimi huolehtii n. 6500 opiskelija-asiakkaan ja 500 henkilökunnan jäsenen palvelusta. Opiskelijat ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä.
  • Opiskelijapalvelutiimin loistavan ja osaavan palvelun merkitys on keskeinen jo opintoihin hakuvaiheessa ja koulutuksen markkinoinnissa.
  • Opiskelijapalvelutiimi saa erinomaista palautetta sekä ulkoisilta että sisäisiltä asiakkailtaan.
  • Opiskelijapalvelutiimin yhteisöllinen ja välittävä toimintakulttuuri on vahva ja se heijastuu myös tiimin asiakaspalvelussa.
  • Tiimin rooli opiskelijoiden palvelussa on tärkeä opiskelijoiden opintojen edistymisen, valmistumisen ja sen myötä työllistymisen kannalta.

Äänestämään pääset alla olevan linkin kautta. Savonian opiskelijapalvelut on sijoitettu osioon ”Pankki, vakuutus ja yrityspalvelut”.

Äänestä nyt >>

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube