Olet täällä

Savonian ja Vuokatin koulutusyhteistyö kiinnosti hakijoita

Savonian ja Vuokatti Sportin yhteistyössä toteuttamaan fysioterapeuttikoulutukseen oli kaikkiaan 50 hakijaa. Koulutuspaikkoja on 15. Koulutus toteutetaan nyt ensimmäisen kerran hyödyntäen Savonian terveysalan kokemuksia satelliittikoulutusmalleista.
Syksyllä 2018 alkavat fysioterapeutin tutkintoon johtavat polkuopinnot järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun, Vuokatti Sportin ja Kainuun Aallon kanssa yhteistyössä. Koulutuksessa hyödynnetään sähköisiä opiskelumuotoja ja alueen yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä.

Yhtenä keskeisenä kohderyhmänä ovat urheilu-uran eri vaiheissa olevat talvilajien urheilijat, jotka voivat yhdistää opiskelun ja harjoittelun Vuokatin olosuhteisiin.

Kun opiskelijat ovat suorittaneet yhden vuoden opinnot eli 60 opintopistettä, heillä on mahdollisuus siirtyä Savonian tutkinto-opiskelijoiksi. Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi kokonaan Kainuussa

Lisätietoja
Lehtori Anna-Leena Ruotsalainen
anna-leena.ruotsalainen@savonia.fi
puh. 044 785 6488
Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube