Olet täällä

Savonian hoitotyön opiskelijoille hopeaa Kiinassa

Savonia-ammattikorkeakoulun hoitotyön opiskelijat nappasivat hopeaa Kiinassa järjestetyissä kansainvälisissä taitokisoissa. International Nursing Education Contest 2014 –kilpailupäivä oli lauantaina (8.11.) .Kansainvälisessä sarjassa oli seitsemän joukkuetta valmentajineen. Voiton vei Shanghai United Family Hospital (USA), Savonian joukkue oli toinen ja Norja kolmas.  Kilpailua oli seuraamassa 800 katsojaa.

Savonian joukkueessa olivat opiskelijat Louna-Tuuli Lohi ja Taru Heikkinen. Valmentajana oli hoitotyön lehtori Päivi Virkki. Opiskelijat ovat parhaillaan suorittamassa Shanghai Institute of Health Sciences oppilaitoksen kautta lasten ja nuorten hoitotyön harjoittelua paikallisessa lastensairaalassa.

Lisätietoja
Päivi Virkki
hoitotyön lehtori, Savonia-ammattikorkeakoulu
044 785 6487

Kuva: Savonian hopeajoukkueessa olivat opiskelijat Taru Heikkinen (vas.) ja Louna-Tuuli Lohi.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube