Olet täällä

Savonian avasi lukuvuotensa muutosten edessä

Savonia-ammattikorkeakoulun lukuvuoden avajaiset pidettiin Microkadun kampuksella 16.9. Läsnä tilaisuudessa oli Savonian henkilöstöä, aloittavia opiskelijoita, sekä sidosryhmien edustajia.

Avajaisissa pidetyissä puheissa korostui muutoksen suuruus, jonka edessä ammattikorkeakoulusektori kokonaisuudessaan on. Toimiluvat ovat haussa, ja suuret leikkaukset rahoitukseen tulossa. Epätoivon tai huolestuneisuuden sijaan puhujien katseet olivat kuitenkin uudistetun, laadukkaan ja yhteisöllisen Savonian luomisessa.

Tilaisuudessa myös toivotettiin yhtymävaltuuston puheenjohtajan Aleksi Eskelisen ja vs. kuntayhtymän johtajan Olli Helanterän toimesta 1.10. aloittava rehtori Mervi Vidgrén tervetulleeksi tehtävään.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube