Olet täällä

Savoniaan menestystä Uskalla Yrittää -finaalista

Lupa Hyvinvoida NY tuulettaa

Ennakkoluulottomilla liikeideoilla voittoon
 
Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä Uskalla Yrittää -finaalissa palkittiin torstaina 19.4. Suomen parhaat nuorten yritykset. Helsingissä käydyssä finaalissa oli mukana 220 nuorta ja heidän perustamansa 81 NY-yritystä. Käytetyt golfpallot, hyönteisruoka ja tekoäly osoittautuivat voittoisiksi liikeideoiksi. Voittajat tulivat Harjavallasta, Turusta ja Espoosta.
 

Savoniassa osataan myydä ja innovoida
 
Savoniasta valtakunnalliseen finaaliin pääsi mukaan kaksi osaavaa yritystä. Mainetta ja kunniaa tulikin upeasti molemmille. Onnittelun paikka!
 
Korkea asteen paras myyjä: Lupa Hyvinvoida NY (kuva ylhäällä)

> Lupa Hyvinvoida NY pitää pop-up kahvilaa nimeltä Varpu ja tarjoaa terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisille kahvilatuotteille. Osa yrityksen tuotoista lahjoitetaan Hope Ry:lle lasten ja nuorten harrastustoiminnan tueksi.

Paras innovaatio, Elo Signature Award: Unelmat Eloon: 3HUE NY (kuva alla)

> Tarjoamme verkon välityksellä ratkaisuja kodin esteettisiin ja toiminnallisiin ongelmiin nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti. 3HUE muodostui tradenomin ja kahden muotoilijan yhteisestä halusta löytää uusia tapoja luoda kauniita ja toimivia unelmakoteja.

 

Arvokas työ sai arvostusta
 
Ilman osaavia ja intohimoisia opettajia ei olisi olemassa toimivaa NY Yrittäjyyskasvatuksen polkua. Etenkin NY Vuosi yrittäjänä- ja NY Start Up -ohjelmissa opettajan rooli nuorten valmentajana ja ohjaajana on todella arvokas. Siksi Nuori Yrittäjyys ry ja alueellinen YES-verkosto pohtivat joka kevät, ketkä erityisesti ovat ansainneet tunnustuksen lukuvuoden aikana tehdystä työstään.
 
Tänä keväänä tähän palkittuun opettajajoukkoon pääsi oikeutetusti liiketalouden lehtorimme Risto Kiuru. Opettajat saivat palkintonsa Uskalla Yrittää -finaalin avauspäivän illallisella yli 200 nuoren raikuvien aplodien saattelemana Original Sokos Hotel Presidentissä. Onnea Risto!

Lue lisää finaalista >>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube