Olet täällä

Savonia summersemester.fi kesäopintoportaalin ykkönen

Ammattikorkeakoulujen yhteisen kesälukukauden 2018 raportti julkistettiin 11.12.2018. Kesällä 2018 kesäopintoportaalin tarjonnassa oli 552 opintojaksoa 24:stä ammattikorkeakoulusta.

Kesäopinnoissa 2018 eniten suorituksia tehtiin Savonia-ammattikorkeakouluun                                 

Muiden ammattikorkeakoulujen 2961 opiskelijaa suorittivat Savoniaan summersemester.fi -kesäopintoja yhteensä 14 945 opintopistettä (op). Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluun suoritettiin toiseksi eniten opintoja, yhteensä 8441 op ja Karelia-ammattikorkeakouluun kolmanneksi eniten, 6224 op. Yhteensä kesäopintoportaalissa suoritettuja opintopisteitä vuonna 2018 oli 55 167.

Kymmenen suosituimman opintojakson joukossa seitsemän Savonian opintojaksoa

Valtakunnallisesti eniten ilmoittautumisia oli Savonian kesäopintojaksoon Sijoitustoiminta, johon oli ilmoittautunut yhteensä 568 opiskelijaa. Kymmenen parhaan joukossa olivat myös opintojaksot:

  • Lean-johtamisen perusteet
  • Tuloksekas esimiestyö
  • Liikunta- ja ravitsemushoito osaksi mielenterveyttä
  • Seksuaalisuus ja seksuaaliterveyden edistäminen
  • Palkkahallinto ja
  • Alkoholijuomien perusteet.

Ammattikorkeakoulujen yhteinen kesälukukausi on laajentunut kattamaan kaikki kolme lukukautta. Tätä varten on rakennettu CampusOnline.fi –portaali, joka avattiin syksyllä 2018. Tätä portaalia, samoin kuin aiempaa summersemester.fi -portaalia ylläpitää Turun ammattikorkeakoulu. Haku kesän 2019 opintoihin alkaa 18.3.2019.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube