Olet täällä

Savonia blogeissa: Vertaistoiminnasta virtaa

Vertaistoiminnan merkitys korostuu erityisesti vaikeissa elämänvaiheissa tai elämäntilanteissa. Riittävästi samankaltainen elämäntilanne vahvistaa ymmärretyksi ja kuulluksi tulemista ja antaa parhaimmillaan iloa vertaistoimintaan osallistuvien elämään. 

Reumaliitto toteuttaa vuosittain valtakunnallisen Iloa Elämään –tapahtuman lastenreumaa sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Loppuvuodesta tapahtuma järjestettiin Kuopiossa yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kanssa. Moniammatillisina hankeopintoinaan tulevat sosionomit, suuhygienistit, röntgenhoitajat ja terveydenhoitajat toteuttivat toiminnallisen, innostavan, vertaistuellisen – ja hauskan – päivän lapsille ja perheille.

Lue lisää Sosiaalialaa kehittämässä -blogissa >>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube