Olet täällä

Savonia blogeissa: Blogisivuston edut varhaiskasvatusyksikölle esille opinnäytetyössä

lapset

Savoniasta juuri valmistuneiden sosionomien (AMK) opinnäytetyössä kehitettiin yhteistyössä saksalaisen päiväkodin henkilöstön kanssa blogisivusto päiväkodin pedagogisen dokumentoinnin sekä markkinoinnin välineeksi. Palkitussa opinnäytetyöprosessissa toteutuivat Savonian strategisista periaatteista käytännön läheisyys, asiantuntijuus, yrittäjyys sekä kansainvälisyys.

Opinnäytetyön tekijät osallistivat blogin tuotekehitysprosessissa päiväkodin verkkosivujen nykyisiä käyttäjiä, lapsia ja heidän huoltajiaan. Pedagoginen dokumentointi sekä lasten ja huoltajien osallisuus ovat ajankohtaisia teemoja ja tärkeä osa nykyajan varhaiskasvatusta.

 

”Opinnäytetyössämme vanhemmat saivat osallistua blogin suunnitteluvaiheeseen ja kertoa, millainen blogisivusto olisi heidän mielestään mieleinen”, kuvailee Hilla Hietaniemi.

 

Lue koko juttu >>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube