Olet täällä

Sambian yliopisto ostaa Savonialta maatalouden yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan kehittämistä

Savonia-ammattikorkeakoulu on tehnyt Sambian yliopiston (UNZA) kanssa sopimuksen maatalouden yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan kehittämisestä. Osana sopimusta Sambian yliopiston edustajat vierailevat Pohjois-Savossa 11.-19.8. Vierailun aikana Sambian yliopiston edustajat perehtyvät alueen maatalousalan organisaatioiden, maatalousyritysten ja Savonian välisiin yhteistyömalleihin ja vierailevat alan organisaatioissa.

Vierailun tavoitteena on tuoda esiin Savonian toimintatapa maatalouden yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan kehittämisessä, yhteistyöverkostojen hallinnassa sekä pedagogisessa ajattelussa. Savonian agrologikoulutuksen vahva yrittäjyysosaaminen ja tiivis kontakti elinkeinon kehittämiseen kiinnostavat Sambian yliopistoa.

Yhteistyö jatkuu syyskuussa Savonian asiantuntijoiden vierailulla Lusakaan, Sambiaan.

Lisätietoja:
Kati Partanen
lehtori
0447856689
kati.partanen@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube