Olet täällä

Pohjois-Savon parasta palvelua 2017 -kilpailu käynnissä

Etsimme Pohjois-Savon parasta palvelua vuodelle 2017. Kilpailu pyörähtää käyntiin jo neljättä kertaa Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnan järjestämänä ja tänä vuonna apuna toimii Savonia-Ammattikorkeakoulu. Yhteistyössä mukana myös Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki. Kilpailu alkaa kesäkuun alussa parhaan palvelun ilmiannoilla, jotka tehdään pääsääntöisesti sosiaalisen median kanavissa.

Tänä vuonna kilpailun tarkoituksena on löytää paras savolainen palvelu, oli se sitten leppoisaa, lupsakkaa tai erittäin puheliasta. Haluamme kehittää savolaisen palvelun erinomaisuutta ja tämän takia yritämme kohdistaa ilmiannot kesän turisteihin sekä totta kai paikallisiin.

Säännöt ovat yksinkertaiset: 

Ilmiannot annetaan 1.6.-13.8.2017 välisenä aikana sosiaalisessa mediassa sekä kauppakamarin nettisivuilla. Kerro meille mikä on Pohjois-Savon paras palvelu ja miksi? Ilmiantajien kesken arvotaan mahtavia palkintoja!
Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta valitsee kilpailun finalistit ilmiantojen perusteella.
Voittaja valitaan syyskuussa pidettävän yleisöäänestyksen, Mystery Shoppingin sekä palveluvaliokunnan valinnan perusteella.
Voittaja julkistetaan 2.11. pidettävässä Savolaista palvelua -koulutusseminaarissa

Ilmianna siis Pohjois-Savon paras savolainen palvelu elokuun puoleen väliin mennessä Instagramissa, Facebookissa tai kauppakamarin nettisivuilla!
 
Lue lisää osoitteesta http://www.kuopiochamber.fi/fi/koulutus-tapahtumat/paraspalvelu2017 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube