Olet täällä

PeeÄssä palkitsi opiskelijoita harjoittelusta Ässästipendeillä

Osuuskauppa PeeÄssä myönsi kaksi 500 euron arvoista Ässästipendiä Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Stipendien saajat ovat:
Mona Forsberg, restonomiopiskelija, Matkailu- ja ravitsemisala, Kuopio ja Elina Hyrkäs, tradenomiopiskelija, Liiketalouden koulutusohjelma, Kuopio.

Molemmat palkitut suorittivat harjoittelun Osuuskauppa PeeÄssässä keväällä ja kesällä 2013. Mona suoritti syventävän harjoittelun konttorilla, Kuopion viinijuhlilla ja Break Hotelli Vesileppiksen vastaanotossa. Elina suoritti harjoittelun henkilöstöhallinnossa.

Ässästipendeillä palkitaan parhaimmat ammattikorkeakoulujen harjoittelut S-ryhmän toimipaikoissa. Stipendiohjelman tavoitteena on AMK-tutkintojen työelämävastaavuuden kehittäminen ja opiskelijan ammatillisen kasvun kehittäminen ja tukeminen. Stipendillä halutaan palkita ja kannustaa opiskelijoita, jotka harjoittelujaksolla osoittavat erityisesti innostusta ja kiinnostusta työtään kohtaan.

Stipendit luovutettiin saajille 3.12.2013 Hotelli Puijonsarvessa.

Lämpimät onnittelut molemmille!

Kuvassa vasemmalta: Peeässän henkilöstöjohtaja Suvi Honkanen, tradenomiopiskelija Elina Hyrkäs, lehtori Markku Haapakoski, restonomiopiskelija Mona Forsberg ja Peeässän toimialajohtaja Elina Pallonen-Eriksson

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube