Olet täällä

Päivitä osaamista elintarviketeknologian täydennyskoulutuksessa

Elokuusta 2019 alkaen Ruokalaakso järjestää elintarviketeknologian täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutus on tarkoitettu osaamisen vahvistamiseen ja lisäämiseen henkilöille, joilla on vähintään elintarvikealan 2. asteen koulutus tai työkokemusta alalta, eivätkä omaa elintarviketekniikan insinööritutkintoa (AMK).

Täydennyskoulutus toteutetaan käytännönläheisinä verkko-opintoina, sisältäen myös lähitilaisuuksia Kuopion alueella. Opiskeltava kokonaisuus on koottavissa vapaavalintaisesti viidestä eri moduulista:

  1. Elintarviketeknologian perusteet (vko 35 - 44, 2019)
  2. Pakkausteknologia (vko 42 - 51, 2019)
  3. Tuotekehitys (vko 49, 2019 – vko 9, 2020)
  4. Elintarvikehygienia ja -turvallisuus (vko 6 - 14, 2020) 
  5. Elintarviketeknologian uudet trendit (vko 14 - 22, 2020).

Koulutuksesta ja moduulien sisällöstä on luettavissa lisää Ruokalaakson verkkosivuilta. Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 ilmoittautunutta osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täydennyskoulutus on osallistujalle maksuton. Täydennyskoulutuksen ilmoittautuminen on auki 31.5.2019 saakka.

Lisätietoja tästä

Koulutusesite (pdf)

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube