Olet täällä

Organisaatio ja johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiömuotoinen itsenäinen oikeushenkilö, joka hoitaa itsehallintonsa mukaisesti sille ammattikorkeakoululaissa säädetyt tehtävät. Savonia noudattaa toiminnassaan strategiaa, toiminnan ja talouden keskeisiä tavoitteita sekä hyvän johtamisen ja hallinnon periaatteita. Savonian päätoimipaikka on Kuopio. Lisäksi toimimme Iisalmessa ja Varkaudessa.

Ammattikorkeakoulun operatiivista johtamista johtaa rehtori Mervi Vidgrén, hän toimii samalla osakeyhtiön toimitusjohtajana. Rehtorin tukena toimii johtoryhmä ja johtajat sekä päälliköt johtamisjärjestelmän mukaisesti. Johtamisen tehtävänä on ohjata toimintaa strategian suuntaisesti tapahtuvaksi tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Visiomme on olla Suomen vaikuttavin ammattikorkeakoulu vuonna 2020. Tutustu strategiaamme alla olevan videon kautta.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube