Opiskelu maailmalla

Kuopion terveysalan yksikkö tekee yhteistyötä noin 50 ulkomaisen korkeakoulun kanssa noin 30 maassa. Suosituimmat vaihtokohteemme sijaitsevat Euroopassa ja Afrikassa. Kansainvälisten kumppanikoulujen kanssa järjestetään muun muassa yhteisiä opintoja, joiden kautta eri maiden opiskelijat voivat opiskella samalla verkko-alustalla ja vaihtaa ajatuksiaan sekä oppimiskokemuksiaan.

Opiskelijavaihtoa kannattaa pohtia jo opintojen alusta lähtien, että jää aikaa huolelliseen valmistautumiseen. Ulkomailla toteutettavat opinnot, kohdemaa ja -korkeakoulu valitaan yhteistyössä opiskelijan, opettajien ja kansainvälisen toimiston työntekijöiden kanssa.

Opiskelijavaihdon toteuttaneiden opiskelijoiden raportit antavat arvokasta tietoa suunnitteluun. Ulkomaan opintojen aikana opiskelija saa normaalisti opintososiaaliset edut ja lisäksi stipendin, joka tulee erilaisista ohjelmista. Lue lisää kansainvälisyydestä Savoniassa!

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube