Olet täällä

Opiskelu maailmalla

Tekniikan alan opiskelijoille on monta mahdollisuutta hankkia jo opiskeluaikana kansainvälistä oppia ja kokemusta.

Savonia-ammattikorkeakoulu on rakentanut laajan kansainvälisen yhteistyöoppilaitosverkoston, jonka opetustarjonta on opiskelijoidemme käytössä. Voit rakentaa itsellesi henkilökohtaisen opiskeluohjelman (HOPS:in), joka sisältää opintoja kotiammattikorkeakoulussa ja jossakin yhteistyöverkoston oppilaitoksessa.

Vaihto mahdollistaa kielitaidon kohentamisen lisäksi oman osaamisesi suuntaamisen uudella tavalla omaa mielenkiintoa painottaen. Teoriaopintojen lisäksi voit suorittaa vaihdossa tutkintoon kuuluvan ohjatun harjoittelun tai opinnäytetyön. Tuemme ulkomaista vaihtoa apurahalla. Kysy lisää mahdollisuuksistasi sekä rahoituksesta tekniikan alan yhteyshenkilöltä.

Kampuksilla voit tutustua myös ulkomaisiin opiskelijoihimme – sekä tutkinto- että vaihto-opiskelijoihin. Vaivaton tapa kansainvälistyä omassa ammattikorkeakoulussa.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube