Olet täällä

Opiskelu kampuksilla

Tekniikan alan tutkinto-ohjelmissa opiskelet Kuopiossa Microkadun kampuksella. Varkauden Opiskelijankadulla voit opiskella insinööriksi energiatekniikan tutkinto-ohjelmassa.

Savilahden alueen kampusalueen uudet opiskeluympäristöt mahdollistavat monipuolisen yhteistyön koulutusalojen kesken sekä tiiviin yhteistyön tulevien työantajien kanssa. Läheinen käytännön yhteistyö yritysten kanssa auttaa teorian ymmärtämisessä ja sen soveltamisessa, motivoi ongelman ratkaisuun ja uuden kehittämiseen sekä madaltaa kynnystä siirtyä valmistumisen jälkeen työelämään.

Insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksella on käytössään monipuolinen laboratoriokalustus mm. hitsaus-, energia-, sähkö- ja ympäristötekniikassa.

Varkaudessa Opiskelijankadun kampuksella toimii ammattikorkeakoulun energiatekniikan opetuksen lisäksi Lappeenrannan teknillisen yliopiston energiatekniikan tutkimusyksikkö. Lisäksi kampuksella opiskelee lukiolaisia ja ammatillisen oppilaitoksen opiskelijoita. Ainutlaatuinen opiskeluympäristömme mahdollistaa monipuolisen yhteistyön oppilaitosten kesken sekä rakentaa entistä vahvempaa yhteistyötä työelämän ja yritysten välille. Varkauden kampuksella on vasta valmistunut energiatutkimuskeskus ja monipuoliset laboratoriotilat. Opiskelijoiden hyvinvoinnista huolehtii oma olohuone ”Lataamo” ja opiskelijajärjestö WAIO:N ylläpitämä kahvio. Insinööriopiskelijoilla on oma kilpaileva salibandyjoukkue Vapina ja erinomaisia etuuksia kaupungin liikuntapaikkojen käytössä.

Kuopio Microkadun kampus

 

Varkauden kampus

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube