Olet täällä

Opintoapurahat ja stipendit

Aune ja Johan Edvard Bergströmin säätiö rs.

Säätiö jakaa hakemusten perusteella apurahoja tietyistä kouluista opintonsa päättäneille, hyvin menestyville oppilaille jatko-opintoja varten.

Apurahaan oikeutettuja ovat:

  • Kuopion taidelukio Lumitista (entinen Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukio) valmistuneet ylioppilaat, jotka jatkavat opintojaan Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.
  • Savonia-ammattikorkeakoulun Tekniikan Kuopion koulutusyksikön koneosastolta valmistuneet insinöörit, jotka jatkavat opintojaan Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa tai jossain yliopistossa.
  • Savonia-ammattikorkeakoulun Tekniikan Varkauden koulutusyksiköstä valmistuneet insinöörit tai teknikot, jotka jatkavat opintojaan korkeakoulussa tai yliopistossa.

 

Opintoapurahat jatko-opintoihin vuonna 2018 ovat 3 x 1000 euroa, yhteensä 3000 euroa. Vuoden 2017 apurahat jaettiin 1.12.2017 Kuopiossa.

Vuonna 2017 myönnettyjen apurahojen saajat:

  • Tatu Huotarinen (Kuopion taidelukio Lumit)
  • Ville Väyrynen (Savonia-ammattikorkeakoulu, Tekniikka, Kuopio)

 

Hakeminen

Haettavaksi julistamistapa: Hakuilmoitus (ilmoitus 2.10.2018)

   Tatu Huotarinen (vas.) ja Ville Väyrynen

Hakumenettely: Vapaamuotoiset sähköiset hakemukset ja todistusjäljennökset osoitetaan säätiön hallitukselle osoitteella bergstrom.saatio@gmail.com 2.11.2018 klo 16:00 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Ira Rautakoski puh. 0440 472 472 tai bergstrom.saatio@gmail.com.

Säätiön ovat perustaneet teknillinen johtaja Johan Edvard Bergström ja opettaja Aune Eleonora Bergström Kuopiosta vuonna 1983. Säätiö on rekisteröity samana vuonna ja sen kotipaikka on Kuopio.

 

Tietosuojaseloste

 

Organisaatio (28.3.2018 - )

Hallituksen puheenjohtaja: Veli-Matti Tolppi, yliopettaja, Kuopio
Hallituksen varapuheenjohtaja: Ilkka Raninen, rehtori, Kuopio
Hallituksen sihteeri: Ira Rautakoski, yrittäjä, Kuopio
Hallituksen jäsen: Sanna Suvanne, asianajaja, Kuopio

 

Yhteystiedot

Ira Rautakoski
Tilitoimisto Rautakoski Ky
Vuorikatu 34
70100 Kuopio

 

Lisätiedustelut:
Veli-Matti Tolppi
puh: 044 785 6250

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube