Avaimet, kulkuluvat ja käyttöoikeudet

Avaimet ja kulkuluvat opiskelija saa harjoittelupaikasta.

Opiskelijalla tulee olla nimikylttijossa on etu- ja sukunimi ja minkä tutkinto-ohjelman opiskelija on sekä oppilaitoksen nimi (Savonia AMK).

Potilastietojärjestelmien käyttöoikeudet

Harjoittelupaikoissa on ohjeet tietoturvaan ja -suojaan liittyen. Opiskelijalta edellytetään hyväksytysti suoritettuja tietoturva ja -suojatestejä ennen harjoitteluun menemistä.Opiskelija saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen potilaskertomusohjelmistoon sekä tiettyihin muihin opiskelun kannalta olennaisiin tietojärjestelmiin. Jos opiskelijalla on voimassa olevat työntekijän käyttäjätunnukset, harjoittelussa tulee käyttää opiskelijaprofiilia.

Mikäli harjoittelu peruuntuu, on siitä tehtävä ilmoitus mahdollisimman pian, viimeistään kolme (3) viikkoa ennen harjoittelun alkua harjoittelua koordinaattorille, jotta käyttäjätunnus voidaan perua ilman kulukorvauksia.

Menettelyohjeita

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube