Olet täällä

Harjoittelu terveysalalla

HARJOITTELUPAIKKOJEN VARAUS, ohje opiskelijoille

Kirjaudu osoitteesta www.jobiili.fi – opettajat ja opiskelijat – Savonian käyttäjätunnuksillasi

Tutustu opiskelijan ohjeisiin täällä ja toimi ohjeiden mukaisesti. Opiskelijan ohjeessa ovat selkeät ohjeet CV:n tekemiseen ja harjoittelupaikkojen varaamiseen. Osallistu työjärjestyksesi mukaisiin jobiili-harjoitteluinfoihin, jossa saat tarkennettua tietoa opiskeluusi liittyvistä harjoitteluista ja niiden varaamisesta! CV:n tulee olla huolellisesti tehtynä ja päivitettynä ennen kuin voit tehdä varauksen. Varausajat näet kun olet kirjautunut, kohdasta "oma etusivusi".

Mikäli järjestelmä pyytää harjoitteluohjaajaa, ohjaaja nimetään alla esitetysti: Sairaanhoitajan, kätilön ja terveydenhoitajan tutkinto-ohjelmassa sairaanhoitajaopintojen osalta ohjaaja on harjoittelun koordinaattori:

Aho Jukka: Mielenterveys-ja päihdetyö 10 op sekä Perhehoitotyö 10 op ja

Huovinen Anne: Perioperatiivinen hoitotyö 10 op

Iire Paula: Gerontologinen hoitotyö ja kotihoito 10 op

Mäkeläinen Tiina: Hoioitotaito 10 op ja Sisätautia sairastavan hoitotyö 10 op sekä Hoitotyön osaamisen täydentäminen 10 op
 

Tai tutkinto-ohjelman harjoittelupaikkavastaava:

Bioanalyytikko: Sanna Kolehmainen

Ensihoitaja: Päivi Smahl

Fysioterapeutti: Tuija Sairanen

Kätilö: Raija Tuovinen

Röntgenhoitaja: Tuula Partanen

Suuhygienisti: Tarja Ruokokoski

Terveydenhoitaja: Raija Lappalainen

HARJOITTELUPAIKKAVARAUKSEN VAHVISTAMINEN

Voit itse varata ja perua harjoittelupaikkoja varausaikana. Harjoittelusta vastaava koordinaaattori  tai tukinto-ohjelmasi harjoitteluvastaava vahvistaa harjoittelupaikkavarauksesi sikäli kun se on kyseiseen harjoitteluun sopiva varaus. Tämän jälkeen vain koordinaattori tai harjoittelupaikkavastaava voi tehdä muutoksia varauksessa tai perua varauksen.

HARJOITTELUPAIKKAVARAUKSEN VAHVISTAMINEN

Mikäli harjoittelu peruuntuu, on opiskelijan viipymättä ilmoitettava peruuntumisesta, viimeistään kolme viikkoa ennen harjoittelun alkua koordinaattorille tai oman tutkinto-ohjelman harjoittelupaikkavastaavalle.  Näin harjoittelupaikka vapautuu toiselle opiskelijalle.

KÄYTTÖTUKI
Savonian  opiskelijat ovat tukea vaativissa tilanteissa yhteydessä oman AMKin ylläpitäjään.
Mirja Halonen mirja.halonen@savonia.fi, ylläpitäjä Microkadun kampus (044 785 6412) ja
Tiina Mäkeläinen tiina.makelainen@savonia.fi, ylläpitäjä Iisalmen kampus (044 785 6680)

 

JOBIILI-OHJEET TYÖNTANAJALLE (tässä linkki ohjeisiin)

VARAUSAJAT POHJOIS-SAVON ALUEELLA sekä muualta Suomesta näet Jobiilin etusivulta. Seuraa tiedotuksia sähköpostistasi ja  www.jobiili.fi

*******************************************************************************

SAIHER1 Erityisryhmien harjoittelu 5 op (sh, th ja kä)

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube