Tanssiteos lapsille opiskelijavoimin

Silkkikauppias Salamud on Virve Varjoksen koreografiaan perustuva tanssisatuesitys, jossa liikutaan muinaisella silkkitiellä, rosvojen, prinsessojen ja silkkikauppiaiden mukana. Tanssijat ovat Savonian opiskelijoita, samoin esityksen puvut, korut ja graafinen ilme ovat opiskelijoidemme käsialaa. Ryhmän yhteiset onnistumisen hetket ja ilo tekemisestä ovat olleet parasta antia.

Jere Jääskeläinen

Taikahuilu

Esitimme osana Ensemble -kurssia Mozartin säveltämän Taikahuilu –oopperan. Projektissa oli mukana myös viittomakielen tulkkauksen opiskelijoita, jotka tulkkasivat oopperan. Lisäksi saimme muutamaan kohtaukseen pieniä tanssikoululaista pomppimaan pupuina. Saimme produktion kautta paljon uutta tietoa ja taitoa tulevaisuuteen.

Johanna Nylund ja Sharon Mamedjarov

1
2

Olet täällä

Opiskelu työelämässä ja projekteissa

Savoniassa opiskellessa tiedot ja taidot karttuvat tasapainoisesti, ja opiskelu on aidosti työelämäläheistä. Opiskelijat toteuttavat joka vuosi erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojaan. Niistä suurin osa on todellisia toimeksiantoja, joita alueen yritykset opiskelijoillemme tarjoavat. Yllä on esitelty muutama opiskelijaprojekti, tervetuloa mukaan luomaan lisää onnistuneita kokemuksia niin opiskelijoillemme kuin alueen yrityksillekin.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr