Koirien Kalevala

Koirien Kalevala -ooppera on Jaakko Kuusiston säveltämä teos, joka vie katsojansa taianomaiseen kalevalaiseen maailmaan. Ooppera työstettiin vuonna 2016-2017 Savonia-AMK:n, Kuopion kaupunginteatterin, Kuopion konservatorion sekä Mustin ja Mirrin yhteistyöproduktiona. Toimin teoksessa korrepettiittorina eli harjoituspianistina sekä orkesteripianistina. Tein aiheesta myös opinnäytetyöni.

Iiris Rissanen

Viulunsoittaja katolla

Viulunsoittaja katolla on Kuopion kaupunginteatterin suurmusikaali tuotanto, joka on tuotettu yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Viulunsoittajassa Savonian tanssinopettajaopiskelijat ovat saaneet toimia Suomen tanssin kentän isojen nimien alaisina, kuten Riku Lehtopolku ja Jorma Uotinen. Tämä Projekti on ollut tärkeä kokemus, josta on saanut näkökulmaa ja tietoa todellisen työkentän toiminnasta siihen itse osallistumalla.

Waltteri Haapaniemi

1
2

Olet täällä

Opiskelu työelämässä ja projekteissa

Savoniassa opiskellessa tiedot ja taidot karttuvat tasapainoisesti, ja opiskelu on aidosti työelämäläheistä. Opiskelijat toteuttavat joka vuosi erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojaan. Niistä suurin osa on todellisia toimeksiantoja, joita alueen yritykset opiskelijoillemme tarjoavat. Yllä on esitelty muutama opiskelijaprojekti, tervetuloa mukaan luomaan lisää onnistuneita kokemuksia niin opiskelijoillemme kuin alueen yrityksillekin.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube