Olet täällä

MusiTA-harjoituskoulu

MusiTA-harjoituskoulu toimii Savonia-amk:ssa opiskelevien musiikkipedagogien harjoituskouluna. Opettajina toimivat yksikön opiskelijat. Heidän ohjaavina opettajinaan ovat ammattikorkeakoulun opettajat.

Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa/laulua harrastaneita. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Harjoituskoulussa on mahdollista opiskella pedagogiikan harjoitusoppilaana useita eri instrumentteja, kuten laulu, piano, viulu, klarinetti, huilu, sähkökitara, sähköbasso, rummut ja saksofoni. Instrumenttitarjonta vaihtelee vuosittain. Opetusta tarjotaan sekä klassisessa että rytmimusiikissa.

Opetusharjoittelija pitää harjoitusoppilaalleen oppitunnit 25 viikon ajan. Opetusharjoittelua ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä.

Solistisen opetuksen lukukausimaksu on 180€/lukukausi (sisältää alv.). Lukuvuosi maksaa yhteensä 360€. Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun.

MusiTA-harjoituskouluun hakeminen

Seuraava haku MusiTa-harjoituskouluun alkaa toukokuussa 2021. Harjoituskouluun haetaan täyttämällä hakulomake, joka toimii samalla hakijan henkilötietolomakkeena.

Opetus pyritään aloittamaan syyskuun loppuun mennessä.Osassa instrumentteja järjestetään valintakokeet syyskuun aikana.

Lisätiedot: terhi.rissanen@savonia.fi tai 044 7855 835

Tasosuoritus MusiTa-harjoituskoulussa

Jos suoritat tasosuorituksen osana MusiTa -harjoituskoulua, täytä ilmoittautumiskaavake tasosuoritusta varten. Linkki tasosuoritukseen ilmoittautumiseen.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube