Olet täällä

Kansainvälisyys

Jokaiselle opiskelijalle tehdään opintojen aikana henkilökohtainen suunnitelma kansainvälistymisestä. Osan tutkinnosta voi suorittaa ulkomailla joko opiskellen tai harjoitellen. Oppilaitoksellamme on lukuisia ulkomaisia yhteistyökorkeakouluja ympäri Eurooppaa. Kansainvälistyminen voi toteutua myös niin sanotun kotikansainvälistymisen kautta.

Kotikansainvälistymistä edistävät koulutusohjelmaan tulevat vaihto-opiskelijat, kansainväliset hankkeet ja kansainvälinen henkilöstömme. Lukuisat vierailevat ulkomaalaiset opettajat ja asiantuntijat tuovat kansainvälistä erityisosaamista opetukseen. Kieli-, kulttuuri- ja englanninkieliset opinnot sekä erilaiset tapahtumat edistävät kansainvälisyysosaamista.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube