Olet täällä

Muotoilun koulutus

Savoniassa muotoilun tutkinto-ohjelmassa pääset heti kiinni käytännön tekemiseen. Muotoilun opiskelu on työskentelyä muotoilustudioiden projekteissa. Ensimmäisen vuoden opinnot ovat muotoilun perusopintoja ja toisena vuonna opiskelija aloittaa projektistudio-opinnot oman urapolun rakentamiseen. Urapolkuvaihtoehtoja ovat: Muoti ja Koru, Palvelumuotoilu, Teollinen muotoilu ja Sisustusarkkitehtuuri. Laaja-alaisista opinnoista työllistyt esim. palvelumuotoilijaksi, sisustussuunnittelijaksi, korumuotoilijaksi, teolliseksi muotoilijaksi tai vaatetussuunnittelijaksi. Tutkintonimikkeesi on Muotoilija (AMK) tai Muotoilija (YAMK). Lisää koulutusvaihtoehdoista voit lukea osiossa Hakijalle.

Opintojen tavoitteena on, että osaat suunnitella ja kehittää tuotteita, ympäristöjä ja palveluja. Opiskelu ja työskentely alalla edellyttävät luovuutta, ongelmanratkaisukykyä, kuvallista ja kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Oman alan seuraaminen on trendiherkällä alalla tärkeää. Opiskelet muotoilun studioissa, jossa erilaiset työelämäprojektit, harjoittelu, tutkimus- ja tuotekehityshankkeet antavat valmiuksia työelämään ja tulevaisuuden ammattitehtävissä toimimiseen.

Muotoilijan tiedoilla ja taidoilla ideat ja mielikuvat muuttuvat tulevaisuuden tuotteiksi ja palveluiksi.

 Löydät meidät myös Instagramista @savonia_muotoilu

Savonia Muotoilu -www-sivut

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube