Linnan juhlat

Osallistuimme Linnan juhliin, ja kokemus oli todella ainutlaatuinen. Tehtävänämme oli valmistella tarjoilupöytiä sekä työskennellä ruokasalissa. Harva varsinkaan meidän ikäinen saa kertoa olleensa töissä Linnan juhlissa. Lisäksi saamme Presidentin kanslian allekirjoittamat todistukset osallistumisestamme juhliin, se varmasti auttaa työnhaussa tulevaisuudessa. Projekti sopi opintosuunnitelmaamme ja saimme siitä loistavaa kokemusta.

Aki Kinnunen ja Elisa Kauppinen

Monialaista yhteistyötä

Savonia-ammattikorkeakoulu teki yhdessä Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin kanssa Lumikuningatar- produktion. Meidän restonomiopiskelijoiden tehtävänä produktiossa oli suunnitella ja toteuttaa buffet, kahvioon aiheeseen liittyviä leivonnaisia sekä ruokailutilan somistus. Minä olin mukana somistustiimissä ja me hoidimme pöytien ja tilan somistuksen aiheeseen sopivaksi sekä tarjoilun.

Reetta Makkonen

Odottamattomia kouluruokia

Toimin keittiöryhmän projektipäällikkönä toritapahtumassa, jossa "tuunasimme" kouluajoilta tuttuja ruokia. Teltalla kävi kuhina kun 350 henkilöä kävi syömässä, antamassa tukensa kirkon ulkomaanavulle ja katsomassa upeita tanssiesityksiä. Tapahtuma auttoi ymmärtämään suurkeittiöiden jokapäiväisen työn. Mukana oli myös yTiimi, ensihoito-opiskelijoita, tanssin ja musiikin opiskelijoita, sekä Jyrki Sukula.

Hanna Eskelinen

1
2
3

Olet täällä

Opiskelu työelämässä ja projekteissa

Savoniassa opiskellessa tiedot ja taidot karttuvat tasapainoisesti, ja opiskelu on aidosti työelämäläheistä. Opiskelijat toteuttavat joka vuosi erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojaan. Niistä suurin osa on todellisia toimeksiantoja, joita alueen yritykset opiskelijoillemme tarjoavat. Yllä on esitelty muutama opiskelijaprojekti, tervetuloa mukaan luomaan lisää onnistuneita kokemuksia niin opiskelijoillemme kuin alueen yrityksillekin.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube