Olet täällä

Opiskelu koulutusaloilla

Tervetuloa tutustumaan opiskeluun Savonian eri koulutusaloilla. Oikean reunan valikosta löydät opiskelijoiden ja alumnien tarinoita, tietoa projekteista ja kuvauksia kampusten tiloista. Koulutustarjontaan voit tutustua tarkemmin hakijalle-osiossa.

Opetus Savoniassa

Savoniassa opiskelet työelämälähtöisesti ja käytännönläheisesti. Oppiminen tapahtuu yhdessä muiden opiskelijoiden, opettajien, muun henkilöstön ja työelämän edustajien kanssa.

Savonian toimintaa ohjaa tutkintosääntö.

Aktiivista opiskelijaelämää

Iisalmen, Kuopion ja Varkauden kampuskaupungit tarjoavat laadukkaan koulutuksen lisäksi myös monipuolista opiskelijaelämää. Mm. opiskelijakunta Savotta järjestää vuosittain kaksi riehakasta tapahtumaa. Keväinen talvirieha Winterfest ja syksyn korkkaava Kauppakadun Improbatur kokoavat yhteen sekä Savonian omat että seudun muut opiskelijat.

Monipuolisia liikuntapalveluita

Savonian opiskelijana pääset nauttimaan Sykettä -liikuntapalveluista. Sykettä tarjoaa monipuolisen, erilaiset liikkujat huomioivan liikuntakalenterin Savonian opiskelijoille. Tarjolla on mm. ryhmäliikuntatunteja, erilaisia lajivuoroja sekä viikottaisia vakiovuoroja.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube