Olet täällä

Opiskelijankuopio.fi uudistui

s05646

Opiskelijan Itä-Suomi ry:n ylläpitämä opiskelijankuopio.fi –sivusto on julkaistu uudistuneena verkossa ja mobiilissa. Uudessa sivustossa opiskelijaedut ja –palvelut on sijoitettu kartoille, joista löytyvät niin etuja tarjoavat yritykset kuin opiskelijoille tärkeät palvelut. Uudistettu sivusto kertoo jo Kuopiossa opiskeleville tarjolla olevista palveluista sekä tuo kokonaiskuvaa Kuopiosta opiskelijakaupunkina tänne opiskelemaan aikoville. ”Uskomme uudistuksen palvelevan myös alueen oppilaitosten opiskelijarekrytointia. Lisäksi sivustoa tukee Opiskelijan Kuopion Facebook, jonka kautta pystymme tarjoamaan sivuston yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tavoittaa opiskelijat nopeasti ja tehokkaasti”, kommentoi Jari Smolander.

Sivustoa on kehitetty yhdessä Kuopion kaupungin kanssa. Tietoa Kuopiosta osiosta löytyy opiskelijoille tuhti tietopaketti Kuopion kaupungin tarjoamista palveluista.

Opiskelijan Itä-Suomi ry on Savonia- sekä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakuntien ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan perustama yhdistys, jonka tavoitteena on lähentää opiskelijoita ja yritysmaailmaa toisiinsa mm. opiskelijaetujen ja yritysyhteistyön muodossa. Yhdistyksen kannattajajäseniä ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion alueen kauppakamari, Savon Yrittäjät, Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys.
 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA VALTAKUNNALLINEN OPISKELIJOIDEN ETUPALVELU FRANK

Opiskelijankuopio.fi –palvelu tekee opiskelijaetujen ja –alennusten hankinnassa tiivistä yhteistyötä valtakunnallisen Frank etupalvelun kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa mahdollisimman kattavaa ja hyvää etutarjontaa kuopiolaisille opiskelijoille, toiselta asteelta korkeakouluihin.

Yhteistyön myötä myös ammattikorkeakouluopiskelijat lukio ja yliopisto opiskelijoiden lisäksi saavat käyttöönsä Frankin 740 kivijalka- ja verkkoetua. Kuopion seudun etuja opiskelijat voivat hyödyntää niin opiskelijankuopio.fi kuin frank.fi palvelun kautta, sekä syksyllä lanseerattavalla Frankin mobiiliapplikaatiolla.

Frank on 2013 perustettu opiskelijoiden oma etupalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut. Frank tarjoaa opiskelijoille rahanarvoisia etuja ja yrityksille kanavan tavoittaa opiskelijoiden laaja joukko. Lisäksi Frank tuottaa valtakunnallista opiskelijakorttia korkea-asteen opiskelijoille. Frankin omistavat opiskelijajärjestöt SYL, SAMOK, SLL ja SAKKI sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. https://www.frank.fi/

 

Lisätietoa uudistetusta palvelusta ja Frank yhteistyöstä

Jari Smolander
puheenjohtaja
Opiskelijan Itä-Suomi ry
puheenjohtaja@opiskelijankuopio.fi
p. +358 44 785 5069

Tiia Lehtola
Managing Director
Oy Frank Students Ab
tiia@frank.fi
tel. +358407713581

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube