Olet täällä

MusiTa-harjoituskoulu etsii oppilaita

Haluaisitko uuden harrastuksen tai kehittää jo olemassa olevaa soitto- tai laulutaitoa? Hae paikkaa MusiTa-harjoituskoulusta syyskuun alkuun mennessä. Harjoituskoulussa toimivat opettajina Savonian musiikkipedagogiopiskelijat.

Otamme oppilaiksi sekä vasta-alkajia että aiemmin soittoa / laulua harrastaneita. Harjoituskoulussa on mahdollista opiskella pedagogiikan harjoitusoppilaana useita eri instrumentteja, kuten laulu, piano, viulu, klarinetti, huilu, sähkökitara, sähköbasso, rummut ja saksofoni. Instrumenttitarjonta vaihtelee vuosittain. Opetusta tarjotaan sekä klassisessa että rytmimusiikissa.

Opetusharjoittelija pitää harjoitusoppilaalleen oppitunnit 25 viikon ajan. Opetusharjoittelua ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä.

Lue lisää ja hae mukaan 7.9. mennessä >>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube