Olet täällä

Meijän Luvalla -lehti on ilmestynyt

Meijän Luvalla -lehden kansikuva.

Savonian agrologiopiskelijoiden uusin Meijän Luvalla -lehti on ilmestynyt. Lehti esiteltiin Savonian Agrifuture-seminaarissa Iisalmen kampuksella 28.11.2019. Tänä vuonna julkaisun teemana on hyvinvointi, ja lehdessä on monipuolisesti niin eläin-, kasvi, ympäristö- kuin ihmisaiheisiakin artikkeleita.

Meijän luvalla -lehden teosta vastasi vuosikurssi RA17SP, ja sen opiskelijat Minna Klemetti ja Kaisa Holappa päätoimittivat lehden. Ohjaavina opettajina olivat Suvi Kyytsönen ja Soilimaria Korhonen.

Painosmäärä oli tänä vuonna huikea 10 500 kappaletta. Jos et saanut lehden paperiversiota, pääset tutustumaan juttuihin myös verkossa: Meijän Luvalla

Antoisia lukuhetkiä!

P.S. Käy myös katsomassa opiskelijoiden video jääsaunan rakentamisesta. Lisää talvisesta rakennusurakasta voit lukea Meijän Luvalla -lehden sivulta 55.  

Klikkaa ja tutustu lehden verkkoversioon >>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube