Olet täällä

Lahjoitusten käyttö

Koulutamme tulevaisuuden huippuosaajat

Käytämme lahjoitukset opetukseen, tutkimushankkeisiin ja kansallisen kilpailukyvyn kannalta tärkeiden toimintojen kehittämiseen.

Yksi lahjoituksen selkeä kohde on uusi Savilahti-kampus, josta tulee valtakunnan kärkeä. Lahjoitusvaroilla voimme hankkia uudelle kampukselle laitteita ja osaajia sekä vahvistaa tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Näin varmistamme, että alueesta muodostuu tuotekehityksen ja -testauksen edelläkävijä, jonka osaaminen on myös alueen yritysten käytettävissä.

Savilahden osaamiskeskittymän vahvimpia kärkialoja ovat tällä hetkellä terveys-, ympäristö- ja hyvinvointialat, bioala sekä elektroniikka-ja ohjelmistoala. Alueella toimii useita tutkimuslaitoksia ja yli 200 yritystä.

Lahjoita haluamallesi koulutusalalle

Kun lahjoitettava summa on yli 10 000 euroa, voi lahjoittaja halutessaan kohdentaa sen haluamalleen koulutusalalle. Savoniassa aloja on kuusi, joista jokainen tekee vaikuttavaa työtä niin koulutuksen kuin tutkimus- ja kehittämistoiminnankin osalta.  

  • Kulttuuriala
  • Liiketalouden ala
  • Luonnonvara-ala
  • Matkailu- ja ravitsemisala
  • Sosiaali- ja terveysala
  • Tekniikan ala

Pienemmät lahjoitukset osoitetaan yleisesti ammattikorkeakoulun toiminnan kehittämiseen niin opetuksen kuin tutkimus- ja kehittämistoiminnankin osa-alueille.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube