Olet täällä

Lahjoita käytetyt tietokoneet koululaisille

Opiskelija kannettavan tietokoneen kanssa.

Savonia osallistuu Kaikille kone –kampanjaan osana yhteiskuntavastuuta. Haluamme kannustaa muitakin yrityksiä mukaan tähän valtakunnalliseen kampanjaan, joka haastaa yrityksiä lahjoittamaan tarpeettomia tietokoneitaan koululaisille etäopiskelun turvaamiseksi. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Katso kampanjan kotisivu.

Lahjoitettavien koneiden tulee olla ehjiä ja enintään noin kolmen vuoden ikäisiä. Laatukoneiden tapauksessa viisi vuotta vanha konekin kelpaa, kunhan se on toimintakuntoinen ja Windows 10 yhteensopiva.

Lahjoitusvaihtoehdot:

  • Jos yritykselläsi on lahjoitettavia tietokoneita viisi tai enemmän, voitte ryhtyä lahjoittajaksi täyttämällä lomakkeen kampanjasivulla.
  • Jos yrityksestäsi löytyy 1–4 tietokonetta lahjoitettavaksi, hoidamme laitteet eteenpäin Kaikille kone –kampanjan kautta. Otathan rohkeasti yhteyttä Harri Auviseen, harri.auvinen(at)savonia.fi tai Ulla Santtiin, ulla.santti(at)savonia.fi

Savonia osallistuu kampanjaan Against Waste: Active Research and Education (AWARE) –hankkeen myötä ja haluaa olla edistämässä nuorten opiskelumahdollisuuksia! 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube