Olet täällä

Kuuntele mielenkiintoista Ensihoidon kahvitunti -podcast-sarjaa

sh20126

Uudessa podcast-sarjassa Savonian lehtori Marko Tolonen keskustelee alaan liittyvistä kiinnostavista aihepiireistä eri asiantuntijoiden kanssa. Jaksot kuvaavat sairaalan ulkopuolisen terveydenhuollon olosuhteita, ensihoidon ja pelastustoimen maailmaa.
 
Ensihoidon kahvitunti -sarjassa on julkaistu nyt kolme jaksoa ja lisää koukuttavia tuokioita on tulossa!
 
1. jakso: Traumaattiset tehtävät osana ensihoidon arkea, vieraana ensihoitaja Petri Tuovinen
2. jakso: Mitä taitoja ensihoitaja tulevaisuudessa tarvitsee, vieraana professori Jouni Kurola 
3. jakso: Säästäpuhumisen MM, ADHD, vieraana ensihoitaja Pekka Koponen
 
Seuraavissa jaksoissa tulossa:
 
Seksuaalinen häirintä ensihoidon työyhteisöissä ja pelastustoimessa. Metoo-kampanjan innoittama tehty ylemmän ammattikorkeakoulun tutkimustyö, joka on laadultaan ensimmäinen Suomessa ja tulokset todella huomionarvoiset. Keskustelemassa  ensihoitoesimies Jukka Ylönen.
 
Auttajana läpi elämän ja ensihoidon arvopohja. Kaiken nähnyt Kambozan kansanmurhienkin jälkiselvittelyissä ollut, elämäntyönsä Helsingin pelastuslaitoksen ambulanssilääkärinä tehnyt Teuvo Määttä kertoo, millainen on sitoutuneen auttajan arvopohja.
 
Ensihoitaja ja poliisi yhteisellä väkivaltatehtävällä. Entä kun poliisi ampuu pysäyttävän laukauksen, mitä se tarkoittaa. Keskustelemassa pitkän työuran Karhuryhmässä tehnyt poliisi, nykyinen väkivaltarikosten komissario.

Pysy kuulolla!
 
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube