Olet täällä

Kuopion tiedepuiston markkinointivideo

Kuopion Tiedepuiston kärkiosaamista ja yrityselämää esittelevä markkinointivideo on julkaistu. Englanninkielisellä videolla esitellään kuopiolaisosaamista yhteistyökumppaneille, vieraille ja yritysmaailmalle.

Kuopion Tiedepuisto kasvaa lähivuosina kolmenkymmenen tuhannen työntekijän, opiskelijan ja asukkaan alueeksi. Jo nykyisin alue toimii yli 20 000 ihmisen työ- ja opiskeluympäristönä.
- Tiedepuisto on Kuopion kaupungin kehittämisstrategian keskeisiä painopisteitä, ja sen myönteisen kehityksen jatkuminen koetaan kaikkien mukana olevien toimijoiden keskuudessa tärkeäksi, kertoo Kuopio Innovation Oy:n toimitusjohtaja Heikki Helve.

Kehittämistyössä tarvitaan yhteistyötä myös markkinoinnissa ja viestinnässä. - Tällä videolla luodaan pohjaa Tiedepuiston laajemmalle yhteismarkkinoinnille tulevaisuudessa, tiivistää Helve.

Videon toteuttivat yhteistyössä Kuopio Innovation Oy, Kuopion kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja KYS. Video on katseltavissa Internetissä osoitteessa http://youtu.be/_61mVrTObY8

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Helve
Kuopio Innovation Oy
Puh. 044 718 2108
heikki.helve(at)kuopioinnovation.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube