Olet täällä

Konetekniikan koulutus kiinnosti eniten kesän hauissa

Savonia-ammattikorkeakoulun lisä- ja täydennyshaun kiinnostavimmiksi koulutuksiksi nousivat nuorisoasteen konetekniikan koulutukset Kuopiossa. Suosituimpaan eli konetekniikan insinöörikoulutukseen oli 49 ensisijaista hakijaa. Toiseksi suosituin koulutus oli tuotantotalouteen suuntautuva konetekniikan koulutus, jonne ensisijaisia hakijoita oli 41. Kulttuurialalta haussa oli musiikkipedagogikoulutus, jonne ensisijaisia hakijoita oli 11.

Yhteensä lisä- ja täydennyshaussa olleisiin seitsemään koulutukseen hakijoita oli 149. Iisalmessa alkavaan konetekniikan aikuiskoulutukseen hakijoita oli 13, Varkaudessa energiatekniikan nuorisokoulutukseen ja konetekniikan aikuiskoulutukseen hakijoita oli yhteensä 22.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube